Mørkt rollespill fra Warthog

Nok et nytt Warthog-spill er kunngjort, og denne gangen dreier det seg om et mørkt rollespill til PC og Xbox.

Fallen Kingdoms foregår i de dystre og farlige ruinene av det landet som tidligere het Aegion. Landområdet ble ødelagt da det spøkelsesaktige monsteret Undrath samlet sammen en hær bestående av levende døde og gikk til angrep på de intetanende innbyggerne i Aegion. Uten en felles hersker til å lede dem falt kongerikene i Aegion ett etter ett.

Nå er det imidlertid noe på gang - de som overlevde den katastrofale krigen har slått seg sammen i en slags undergrunnsbevegelse. Her finnes alt fra mektige trollmenn til vanlige fattigfolk, og alle har ett mål: Å jage Undrath og krypene hans ut av landet deres for godt.

Fallen Kingdoms er et tredjepersons rollespill i full 3D, med et utseende som kan minne om Neverwinter Nights. Spillet benytter seg av en avansert grafikkmotor for å skape det Warthog kaller hyperrealistiske spillmiljøer, og bygger opp under disse ved hjelp av en rekke spesialeffekter. Spillet er også laget slik at det aldri er noen lasting mellom de ulike områdene - alt lastes inn gradvis etter hvert som du spiller.

En spennende detalj er de interaktive spillmiljøene - en liten gnist kan tenne en flamme som sprer seg til en større brann, objekter kan brukes som våpen eller til å skjule seg bak og magi kan forandre landskapet på en rekke ulike måter.

Fallen Kingdoms gir deg en haug ulike oppdrag (og underoppdrag) til en hver tid, slik at du alltid har noe å ta deg til. Handlingene dine påvirker moralen til spillkarakteren din, noe som igjen påvirker hvordan møter med andre karakterer utspiller seg. I tillegg kommer spillet med flere ulike avslutningssekvenser, og hvilken du får oppleve bestemmes av hvordan du oppfører deg.

Warthog har ikke kunngjort noen utgiver enda, men på spillets nettsted står det at spillet etter planen skal lanseres i november 2006. Det er også klart at det vil komme til PC og Xbox (men om det er snakk om neste-generasjons Xbox vet vi ikke). For mer informasjon om spillet, samt en 26 MB-stor trailer, kan du besøke det offisielle nettstedet ved å følge lenken under det store reklamebanneret.

Siste fra forsiden