Mortal Kombat er ferdig

Nå er det snart klart for voldsomme slåsskamper igjen.

Slåssespillserien Mortal Kombat har ikke akkurat blitt bedre og bedre med årene. Det vil utvikler NetherRealm Studios rette opp i med sitt nye Mortal Kombat.

Dette blir voldsomt.

Nå kan da også Warner Brothers Interactive Entertainment melde om at spillet er ferdig og sendt til masseprodusering. Dermed er det klart til å slippes her til lands 22. april.

Mortal Kombat gis ut på Xbox 360 og PlayStation 3. Det er det første spillet i serien siden Mortal Kombat vs. DC Universe kom ut i 2008.

Vi fikk testet spillet under Game Developers Conference i San Francisco for en drøy måned siden, og det vi fikk se lovet i hvert fall godt.

– Det er vanskelig å si om dette er et virkelig comeback for serien, selv om det vi har spilt lover veldig godt. I stedet ønsker jeg heller å skrive hjem om et godt slåssespill som aldeles ikke trenger Mortal Kombat-lisensen for å stå på egne ben. Mange vil nok sette stor pris på lisensen, og det er ingen tvil om at de har bevart essensen, men det er kanskje desto viktigere at dette enkelt og greit er et artig spill, skrev Lasse Lervik i sin sniktitt.

Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden