Mortal Kombat og Rampage til Wii

Midway har kunngjort at Wii-eiere får massevis av muligheter til å ta ut aggresjonen sin.

Den amerikanske spillutgiveren Midway har bekreftet at de vil lansere Mortal Kombat: Armageddon for Wii. Det blodige kampspillet kommer i løpet av første kvartal neste år, litt etter PS2 og Xbox-versjonene, som kommer senere dette året. Midway har ikke fortalt noe om hvordan spillet vil utnytte seg av Wii-kontrolleren, eller om vi eventuelt får andre endringer i forhold til de øvrige konsollutgavene.

I Mortal Kombat: Armageddon får du ta kontroll over alle figurene fra Mortal Kombats langvarige historie, inkludert favoritter som Sub Zero, Jax, Raiden og Sonya. I tillegg kan du lage din egen slåsskjempe, og bestemme alle hans eller hennes egenskaper fra bunnen av.

Rampage-serien har kanskje aldri vært like blodig som Mortal Kombat-spillene, men innholdsmessig har de vært like voldelige. Her får vi rollen som blodtørstige monstre som går amok i ulike byer, og målet med spillene har tradisjonelt vært å jevne dissee med jorden. Nå har Midway bekreftet at det kommende Rampage-spillet Total Destruction også kommer til Wii.

I Rampage: Total Destruction fortsetter Ralph, Lizzie og George sin destruktive ferd gjennom verdens storbyer, og denne gangen får de i tillegg selskap av flere andre monstre. Underveis må de klatre på skyskrapere, spise sivile og kjempe mot hæren, som kaster alt fra stridsvogner til kamphelikoptre inn i kampen for å redde de stakkars innbyggerne i landene deres.

I følge Eurogamer, skal Wii-versjonen av Rampage: Total Destruction lanseres til vinteren, som sannsynligvis betyr tidlig neste år. Som med Mortal Kombat: Armageddon, er det ikke kjent om Wii-versjonen Rampage: Total Destruction får noen unike funksjoner i forhold til de øvrige versjonene.

Siste fra forsiden