Mortal Kombat X-oppdateringer skal forbedre nettspilling

Utvikleren lover også store forbedringere for PC-versjonen.

Warner Bros.

Utvikler NetherRealm Studios jobber med oppdateringer som skal forbedre flerspilleropplevelsen for Mortal Kombat X-spillere, forteller studiosjef Ed Boon. Under en livesending på Twitch sa Boon at studioet på ingen måte er fornøyd med spillets flerspillermodus, og at de hele tiden ser på hva de kan gjøre annerledes.

Blant endringene NetherRealm vil introdusere er muligheten til å avbryte en flerspillerkamp dersom motstanderen din har for dårlig nettforbindelse. Spillere kan sette en begrensning for hvor dårlig forbindelse man tillater at motstanderen har, og møter man en spiller med for dårlig forbindelse kan man søke etter en ny motstander.

Stort løft for PC-versjonen

I tillegg lover Boon at en rekke forbedringer er på vei til spillets PC-versjon. Mortal Kombat X på PC har slitt med flere problemer siden utgivelse, men ifølge Boon skal nye oppdateringer gi utgaven et stort løft:

– De nye oppdateringene vil bokstavelig talt løfte PC-versjonen opp på samme nivå som konsollversjonene, mener Boon.

I tillegg til oppdateringene som sikter på å forbedre spillets ytelse fortsetter NetherRealm å lansere nye figurer til Mortal Kombat X. Den nyeste figurpakken åpner for enda fler uhyggelige scener med Fredag den 13.-skurken Jason X i spissen.

Det er ikke alle som setter pris på Mortal Kombat-spillene.
Mortal Kombat X er skikkelig harry, mener vår skribent »

Siste fra forsiden