MTX Mototrax til PC

Aspyr Media har kunngjort at de vil gi ut en PC-versjon av det populære konsollspillet MTX Mototrax.

MTX Mototrax er et motocross-spill fra Activision som nyter stor popularitet på PS2 og Xbox. Spillet lar deg gjøre karriere innenfor sportsgrenene "motocross", "supercross", "freestyle" og "offroad", og inneholder ekte lag og sponsorer. I tillegg skrytes det av autentiske grafikkeffekter, realistiske motorlyder og et eksklusivt lydspor.

MTX Mototrax skal etter planen komme på markedet til PC og Mac i september. Dette er forøvrig ikke det eneste konsollspillet Aspyr bringer til PC og Mac - de jobber også med Pitfall: The Lost Expedition, og sammen med MTX Mototrax vil dette spillet debutere i spillbar form denne uken, på Cyberathlete Professional League's World Championship. Om du er i nabolaget (Texas) og har lyst til å se disse to spillene i aksjon, er det sikkert bare å stikke innom.

Aspyr Media har en lang erfaring når det gjelder det å konvertere andres spill til ulike plattformer. Til nå har de konsentrert seg mest om å sikre at Mac-markedet får spille populære Windows-spill, men dette ser ut til å være i ferd med å endre seg, til glede for PC-eiere som irriterer seg over at populære konsollspill aldri dukker opp på PC-en.

Siste fra forsiden