MuckyBaby presenterer Skools Out

Husker du Mucky Foot? Folkene bak Startopia, Urban Chaos og Blade 2? Vel, nå er de tilbake med et nytt og merkelig spill.

Mucky Foot måtte stenge kontorene sent i fjor, men folkene bak selskapet gav ikke opp spillindustrien, og de har nå lansert et nytt selskap - MuckyBaby. Deres første produkt heter Skools Out, og i dette spillet styrer du Derek - en rampete liten skolegutt som har 20 dager på seg før den lite flatterende karakterutskriften hans sendes til foreldrene.

Karakterutskriften ligger på rektors kontor, og Derek må, på en eller annen måte, skaffe seg adgang til kontoret, finne karakterene og få dem med seg. Nøyaktig hvordan han skal få dette til har ikke MuckyBaby beskrevet, men operasjonen skal involvere katapulter, fyrverkeri og eksploderende puter. Videre vil spillet inneholde tusenvis av spørsmål som må besvares for at Derek skal slippe å måtte sitte igjen.

Skools Out kan bli et interessant spill, og MuckyBaby har lovet demo i mai. Det blir med andre ord ikke alt for lenge å vente før nysgjerrige spillere får se hvordan spillet vil bli.

Siste fra forsiden