Musikken til Men of Valor tilgjengelig nå

Vivendi har akkurat gitt ut lydsporet til det kommende Vietnamskytespillet fra Allied Assault-utvikleren 2015.

Musikken til Men of Valor er det Inon Zur som har stått for, og hvis du spiller mye er sjansene store for at du har kommet over noe av arbeidet hans tidligere. Han har nemlig stått for musikken i spill som SOCOM II: Navy Seals, Icewind Dale II, Baldurs Gate II: Throne of Bhaal og Syberia 2. I tillegg har han laget musikken til flere filmer og TV-programmer.

Nå har Vivendi bestemt seg for å promotere Men of Valor ved blant annet å gi lydsporet ut gratis, slik at alle kan laste det ned. Alt du behøver å gjøre er å besøke spillets offisielle nettsted og finne musikken i Downloads-seksjonen. Hvis du liker litt filmaktig orkestermusikk bør du absolutt laste denne musikken ned, da den holder en svært høy kvalitet.

Men of Valor er et førstepersons skytespill som foregår i Vietnam. Spillet er utviklet av selskapet som lagde knallsuksessen Medal of Honor: Allied Assault, og vil nok utvilsomt komme med mange av de samme elementene som gjorde at deres forrige spill ble så godt mottatt av pressen og publikum.

Følg lenken nederst på siden for å finne musikken til Men of Valor. Du kan også besøke nettstedet til Inon Zur for å få mer informasjon om prosjektene hans.

Siste fra forsiden