MX vs. ATV Unleashed

I den nylanserte demoen av Mx vs. ATV Unleashed får du prøve deg både med monstertruck, motorsykkel og ATV.

MX vs. ATV Unleashed bygger videre på suksessen til det heftige motocrosspillet MX Unleashed. Dette er et offroadspill der du får oppleve en rekke ulike konkurranseformer og massevis av offroadkjøretøy (inkludert ATV-er, motocross-sykler, monstertrucker og dobbeltdekkerfly).

MX vs. ATV Unleashed har moduser som bakkeklatring, korte baneløp og "machine challenges". Mange av spillformene gir deg frihet til å kjøre hvor du vil på de store og åpne miljøene spillet foregår i. Spillet kommer også med et karrieremodus hvor du kan konkurrere mot verdenseliten i både ATV-kjøring og Motocross.

PC-versjonen har også omfattende kartredigeringsverktøy du kan bruke til å lage egne baner med, samtidig som den også får mulighet for at åtte spillere kan kjempe mot hverandre over nettet. I tillegg får PC-versjonen forbedret grafikk i forhold til de allerede lanserte konsollutgavene.

Den nylanserte demoen kommer med to baner, og du kan prøve dem med motocross-sykkel, ATV og monstertruck. Demoen er på 80 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden