Mye nytt fra Namco Bandai

I forbindelse med E3 har Namco Bandai kommet med informasjon om nye spill, som Ace Combat X, Eureka Seven og Xenosaga 3.

Ace Combat X: Skies of Deception er et actionfylt flyspill for PSP. Her spiller du en pilot som må forsvare et land som heter Aurelia, etter at nabostaten Leasath har gått til angrep. Spillet kommer med autentiske fly fra virkeligheten (som F-14D og Tornado F3), en ny historie som foregår i en verden utenfor den vanlige Ace Combat-verdenen, et strategisk system hvor du kan påvirke kampsituasjonen ved å gjøre valg underveis og mulighet for at opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre. Lanseringen finner sted til høsten.

Skjermbilde fra Ace Combat X

Eureka Seven Vol. 1: The New Wave er basert på en TV-serie, og følger piloten Sumner Sturgeon i UF Force. Han styrer store LFO-kamproboter, som kan forandre form (omtrent slik som Transformers). Underveis må han jobbe med regjeringen for å sette en stopper for konspirasjoner og kriminalitet, samtidig som han får mulighet til å bli venn med masse vakre kvinner. Spillet foregår litt før anime-serien Eureka Seven, og kommer i salg til høsten. Det er eksklusivt for PS2.

IGPX er et futuristisk racingspill hvor lag på tre førere må kjøre mot hverandre på ekstreme baner og i ekstreme hastigheter. I og med at spillet foregår i fremtiden, er det lov å ødelegge for andre ved hjelp av våpen (selvfølgelig), og vi loves muligheten til å utføre lagbaserte kombinasjonsangrep for maksimal ødeleggelse. Spillet kommer med over 100 deler som du kan bruke til å oppgradere racingmaskinen din med, samt over 70 baner og 30 ulike typer fiender. IGPX kommer til PS2 denne høsten, og utvikles av Sting.

Skjermbilde fra IGPX

Zatchbell!: Mamodo Fury er nok et spill basert på en TV-serie. Her må opp til fire personer kjempe om å bli mamodo-kongen. Spillet kommer med 20 lag fra serien, massevis av opplåsbare ekstrasaker, tre gameplaymoduser (inkludert, som Namco Bandai sier på tross av at de faktisk nevner alle tre, "story mode", "vs mode" og "arcade mode"), miljøer trofaste mot TV-serien, samt stemmene til skuespillerne fra den amerikanske versjonen av serien. Spillet kommer til PS2, og du kan kanskje gjette når lanseringen finner sted.

Xenosaga EPISODE III: Also sprach Zarathustra er etterfølgeren til Xenosaga EPISODE I: Der Wille zur Macht og Xenosaga EPISODE II: Jenseits von Gut und Böse, og ingen av spillene i serien kommer fra Tyskland. Also sprach Zarathustra foregår 4000 år etter oppdagelsen av en mystisk gjenstand som heter Zohar, og nå trues menneskeheten av en mystisk rase som heter Gnosis, som vil ha tak i denne saken. Spillet er et japansk rollespill med over åtte timers film, et oppgradert kampsystem, 60 forhåndsskapte minibrett og mye mer. Format: PS2. Lansering: Høsten.

Til slutt har vi Baten Kaitos Origins, som beskrives som en forgjenger til Baten Kaitos: Eternal Wings. Spillet kommer til P... nei, GameCube, denne høsten. Her får spillerne utforske en massiv verden full av minneverdige figurer og bisarre vesener, og Namco Bandai tror en gjennomspilling lett vil kunne ta 80 timer eller mer. Et nytt kampsystem hundrevis av våpen og andre former for utstyr skal sikre at selv kamp mot de minste av spillets fantasifulle monstre blir en morsom og utfordrende opplevelse. I begynnelsen er dette rollespillet en lineær affære, men etter hvert åpner spillverdenen seg slik at du får frihet til å velge hvor du vil dra, hva du vil gjøre og når du vil gjøre det.

Siste fra forsiden