Mysims på PC til høsten

Mer fra Sims-verdenen

EA er snart klar med PC-utgaven av simulatorspillet Mysims. Denne gangen får vi blant annet nettspilling.

Tidligere i år avslørte EA at de jobbet med en PC-utgave av Wii-spillet Mysims. Nå har de sluppet nye detaljer om prosjektet og oppgitt omtrent når spillet blir å finne i butikkene.

Slapp av sammen med andre spillere.

I Mysims lager du deg en liten sim-figur og hjelper ham eller henne med å skaffe venner og forbedre den lille byen spillet foregår i. Etterhvert som du bygger opp lokalsamfunnet og knytter sterkere bånd til befolkningen kan du låse opp nye godsaker og måter å bygge på.

PC-utgaven blir for det meste den samme som originalen, men det er lagt til et par nye funksjoner. Den viktigste av disse er muligheten til å spille sammen med andre over nettet. Dere kan utforske byen sammen og delta i forskjellig aktiviteter som sisten og gjemsel.

– Mysims til PC lar deg utforske Mysims-verdenen sammen med opptil sju venner over nettet, forteller The Sims-sjef Rod Humble i en pressemelding.

Han fortsetter:

– For første gang kan du utfolde deg kreativt sammen med andre i et Mysims-spill. Du kan bygge en by med andre over nettet som dere alle kan bo i. I PC-utgaven er det massevis av muligheter til å lage dine egne møbler, bygninger og byer og dele dem med vennene dine.

Mysims til PC slippes en gang i oktober.

Siste fra forsiden