Myst V: End of Ages

Lyst til å sette hjernen din på prøve? Cyan Worlds har akkurat lansert demoen av Myst V: End of Ages.

Myst V: End of Ages blir det siste spillet i Myst-serien, og Ubisoft og Cyan Worlds forteller at det representerer en kulminering av alle de tidligere historiene i serien. Som med tidligere Myst-spill, får vi en mengde med logiske nøtter og intelligente gåter, spredd utover et fantastisk og detaljrikt landskap, sentrert rundt en dyp og spennende historie.

Historien i det siste Myst-spillet omhandler mange av de åpne spørsmålene fra tidligere Myst-spill, og du må legge ut på en reise for å finne ut hva som var skjebnen til den tapte sivilisasjonen D'ni. Underveis møter du på både gamle kjenninger og nye bekjentskaper, og sentralt i det nye spillet er en slags rase med apeaktige tjenere som i årtier har sørget for å vedlikeholde de mange installasjonene til D'ni-sivilisasjonen.

En svært spennende detalj med Myst V er at du får spille det akkurat slik du selv vil. Om du foretrekker det klassiske pek-og-klikk-systemet, hvor du navigerer deg rundt i spillverdenen ved hjelp av musen, kan du bruke det. Men hvis du heller ønsker å bevege deg fritt rundt i spillets 3D-verden, slik som i førstepersons actionspill, så kan du gjøre det også.

Nå har Ubisoft og Cyan Worlds lansert en demo av spillet. Denne er på 276 MB, og inneholder en liten smakebit av det fullversjonen har å by på. Du kan laste den ned ved å klikke på en av disse lenkene:

Siste fra forsiden