Mystikk i middelalderens England

I Daemonica får vi ta turen til middelalderens England - et sted som slett ikke var så hyggelig som vi liker å tro.

Daemonica beskrives som et interaktivt mysterium i 3D, og skal tilby alt eventyrspillere ønsker. Her nevnes en intrikat historie full av overraskelser, omfattende dialoger med troverdige karakterer, massevis av hjernetrim og en rekke oppdrag ("quests"). I tillegg får vi actionbaserte kamper integrert i gameplayet.

Historien, som foregår i middelalderens England, følger Nicholas Farepoynt. Nick, som vi ville kalt ham i dag, er en slags etterforsker, og han har den unike gaven at han kan kommunisere med de døde. Det hele foregår i og rundt den dystre byen Cavorn, hvor en ung pike akkurat har blitt drept. Etter hvert dukker det opp flere døde, og folk begynner å få panikk. På toppen av det hele vekkes det opp en urgammel, forferdelig hemmelighet. Nick får med andre ord mye å gjøre.

Daemonica lover flere ulike slutter, stor frihet og mulighet til blant annet å lage dine egne magiske eliksirer, og vekke opp de døde. Det skal etter planen bli ferdig i løpet av årets første kvartal, og utvikles av RA Images i samarbeid med Cinemax. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og lenken dit finner du nederst på siden.

Siste fra forsiden