Mystiske bilder hos Blizzard

Hvis du besøker Battle.net får du opp et mystisk bilde og en dato. Dagens dato, faktisk.

Mystiske nedtellinger og annonseringer har blitt vanlig et vanlig forsøk på å skape blest i spillindustrien, og nå kaster Blizzard seg på bølgen. Hvis du besøker nettstedet Battle.net (som er dedikert til flerspiller for Diablo 2, Warcraft 3 og StarCraft), dukker det opp et mystisk bilde, samt teksten "10 7 2005". 7. oktober 2005, med andre ord.

Det mystiske er at motivet som er avbildet forandrer seg hver gang du laster inn siden på nytt, og at motivene ser ut til å stamme fra flere enn ett spill. Faktisk ser de ut til å stamme fra alle de tre Battle.net-spillene, noe som indikerer at det ikke er snakk om en kunngjøring om Diablo III, for eksempel.

At dette skal være relatert til en World of Warcraft-relatert nyhet ser også usannsynlig ut (i og med at det blant annet er motiver fra StarCraft og Diablo II), selv om det i lang tid har vært mye snakk om at Blizzard ville kunngjøre den første WoW-ekspansjonen i dag. Kanskje Blizzard rett og slett planlegger å oppgradere Battle.net?

Oppdatering (8. oktober 2005): Det ser ut som antakelsen vår var rett - det hele var rett og slett et PR-stunt for å promotere et nytt design for Battle.net.

Siste fra forsiden