Mytisk skytespill til Europa

Skytespillet Legendary: The Box, hvor Pandoras Eske åpnes i New York, kommer til Europa.

Atari har kunngjort at de vil samarbeide med den amerikanske utgiveren Gamecock om å gi ut skytespillet Legendary: The Box i Europa. Dette førstepersons skytespillet kommer fra Spark Unlimited, som har jobbet med Call of Duty-serien.

I Legendary: The Box spiller du Charles Deckard, en profesjonell tyv som har fått i oppdrag å stjele en eldgammel boks fra et museum i New York. Selve tyveriet går smertefritt, men når han lures til å åpne boksen bryter helvete løs.

Boksen er nemlig den sagnomsuste Pandoras Eske, og fungerer som en portal til en mytologisk verden full av sagnmonstre klare til å ta over verden. Griffer, varulver, golemer og det som verre er tar seg ut i New Yorks gater.

Når boksen ble åpnet fikk Deckard evnen til å suge til seg kraften fra døde monstre. Dermed ender han opp som den eneste som kan redde verden fra monstrene (og konspiratørene bak tyveriet).

Legendary: The Box kommer til PC og uspesifiserte konsollsystemer, og skal etter planen lanseres til sommeren 2008. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden