Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 17

Nå er luke 17 i julekalenderen åpnet

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Et mesh-nettverk

I dag kan du vinne Netgear Orbi Home Mesh WiFi System RBK23, levert av Netgear. Dette er en pakke med en ruter og to sattelitter, som sammen utgjør et mesh-nettverk, eller maskenettverk som det heter på norsk. Dette vil i bunn og grunn si at ruteren sender ut et signal mot antennene, som igjen sender ut signalet videre. Dette gjør at man kan få større wi-fi-dekning, for eksempel på tvers av etasjer.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
283 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden