Nå får Steam et nytt utseende

Valve pusser opp biblioteket.

Valve

Etter mange år med tilnærmet stillstand ser det ut som om Valve nå pusser litt på Steam. Som du kan se i bildene nedover vil spillbiblioteket få et nytt utseende i løpet av noen måneder. Dette fortalte Valves Alden Kroll under GDC, ifølge Polygon.

Slik blir Counter-Strike GO-siden.
Valve

Det første man legger merke til er at spillbiblioteket får enn ny hovedside. Her vises spill man har spilt i det siste, sammen med en liste over venner som har spilt eller spiller spill akkurat nå. Her ser du også spill som nylig har blitt oppdatert, og hva de er oppdatert med.

I tillegg får sidene til spill en overhaling som viser mye av den samme informasjonen som før, men på en ny måte. Det mest synlige er en tydeliggjøring av venner som spiller dete spillet akkurat nå, og hvordan de ligger an i spillet.

Det nye utseendet skal komme i beta en gang i sommer.

I tandem med denne annonseringen avduket Valve Steam Events, som er en måte for utviklere å tydeliggjøre når det skjer spesielle ting i spillene man spiller. Dette er en egen side for turneringer, sendinger og annet som skjer rundt enkeltspill. Eventene vil også synliggjøres over andre deler av Steam. Denne funksjonaliteten kommer i en betaform i løpet av få måneder.

Nedenfor kan du se et bildegalleri som viser endringene.

Siste fra forsiden