Diablo IV

Nå har Blizzard gitt oss mer informasjon om Diablo IV

Deler flere detaljer om åpen verden-designet og flerspillerfunksjonen.

Blizzard

Blizzard slapp nylig en ny kvartalsoppdatering om sitt kommende, neste innslag i Diablo-serien, og den inneholder en del nye opplysninger om spillet.

Kanskje den mest interessante opplysningen er at Diablo IV får et åpen verden-design som gir spillere flere muligheter til å utforske enn i tidligere spill i serien.

– Så selv om du kan konsentrere deg om hovedkampanjen, har vi et mangfold av åpen verden-systemer og biter av innhold som du oppdager underveis. Hvis du vil ta en pause fra hovedhistorien og gå å utforske, crafte eller spille PvP, er du fri til å gjøre det, skriver Blizzard.

Vil unngå MMO-stil i flerspiller

En annen større nyhet ligger i historiefortellingen. Utvikleren opplyser at dialogsekvenser får mer dynamisk kamerabruk, som blant annet innebærer at kameraet vil kjøre nærmere figurene i dialoger og at kamerastyringen blir delvis manuell.

Kameraet vil være tettere på figurene i Diablo IV, som vist i dette skjermbildet.
Blizzard

Figurene vil også få flere animasjoner i dialogene, på en slik måte at spilleren enklere kan fange opp hva samtalen handler om. Diablo IV vil også få filmatiske mellomsekvenser for de viktigste øyeblikkene i historien.

Ellers deler Blizzard mer informasjon om måten flerspiller fungerer på i spillet. Utvikleren forteller at de har inkorporert elementer fra spill hvor man deler spillverdenen med andre spillere, men samtidig vil man unngå at spillet føles som et nettrollespill.

Ifølge utvikleren vil verdenen føles mindre truende dersom man støter på andre spillere for ofte eller i store antall, og derfor vil mye av opplevelsen fremdeles være privat selv om man deler verdenen med andre.

For flere detaljer kan du lese hele oppdateringen fra Blizzard.

Les også: Slik skal Diablo IV endre kontrollsystemet »

Siste fra forsiden