Diablo IV

Slik skal Diablo IV endre kontrollsystemet

Blizzard har kommet med en lengre oppdatering om spillet.

Blizzard

Etter en del spekulasjoner og hint ble det neste innslaget i Diablo-serien omsider avduket på Blizzcon i november sammen med litt informasjon om spillet. Nå har utvikleren sluppet et lass nye opplysninger om Diablo IV.

Den nye kvartalsoppdateringen om spillet ble nemlig lagt ut på onsdag og inneholder en god del flere detaljer om hva vi kan vente oss fra spillet.

Blizzard kan blant annet opplyse at kontrollsystemet får en del viktige endringer. En av de kanskje mest velkomne er at Diablo IV vil gi spillere mulighet til å splitte bevegelse og angrep opp i to forskjellige knapper.

Inventardesignet vil også få noen endringer.
Blizzard

Støtter håndkontroller på PC

Begge disse handlingene ble tidligere utført med venstre museknapp, og ifølge utvikleren er det mange spillere som har etterspurt muligheten til å utføre hovedangrepet med andre knapper.

Generelt skal utvikleren gi spillere større fleksibilitet når det gjelder å binde handlinger til valgfrie knapper.

Ellers kan Blizzard opplyse at de har omorganisert inventarstrukturen på en måte som de håper vil gjøre alt mer oversiktlig og balansert.

Utvikleren bekrefter videre at Diablo IV vil støtte håndkontrollere på PC-plattformen, og i det henseende har også grensesnittet blitt tilpasset enkelt bytte mellom de ulike kontrolløsningene i form av et mer rutenett-aktig design.

Diablo IV har ennå ikke fått en lanseringsdato, men skal slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet skal bli mørkere enn forgjengeren og får en ny historie som utspiller seg i en større og mer intens versjon av verdenen Sanctuary.

Les også: Diablo og Overwatch kan få sine egne TV-serier »

Siste fra forsiden