Diablo IV - Steam

Diablo IV kommer til Steam denne måneden

Blizzard

Tidligere i år kunngjorde Blizzard planer om å bringe PC-spillene sine til Steam. Så langt har kun Overwatch 2 tatt turen over fra Battle.net, men nå er også Diablo IV på vei.

Lanseringen er like rundt hjørnet, og dørene til Diablo IVs demonrike åpnes 17. oktober. Spillet kommer samtidig med den nye Season of Blood-utvidelsen, som byr på flere vampyrrelaterte eventyr.

Diablo IV kommer til Steam.
Blizzard

Steam-versjonen inkluderes i spillets eksisterende spilling på tvers av plattformer. De som kjøper fra Valve-butikken kan dermed spille med de på Battle.net, PlayStation eller Xbox. Som med alle andre plattformer må de på Steam koble seg opp med en Battle.net-konto for å spille.

Diablo IV fikk en god mottakelse da spillet opprinnelig kom ut i juni, men har siden måttet tåle en del kritikk fra fans for manglende oppfølging. Vår anmelder var fornøyd med både kampsystemet og historien.

– Historien er overraskende god, med solid stemmeskuespill, mange gode historier underveis og en antagonist som passer godt inn i spillserien. Kampsystemet er solid, godt utviklet og fungerer akkurat slik det skal, mente Gøran Solbakken.

LES OGSÅ: Nordmann med Diablo IV-rekord: – Det ble veldig skummelt »

Siste fra forsiden