Blizzard-spill på Steam

Blizzard-spill kommer til Steam

Begynner med Overwatch 2 neste måned.

Blizzard Entertainment

Blizzard-spill på PC har i alle år vært låst til plattformen Battle.net. Nå skal utvikleren åpne opp, med planlagt lansering av flere spill på Steam.

I et blogginnlegg forklarer Blizzard at spilling har endret seg siden Battle.net ble lansert i 1996. Nå er tiden inne for å la nye spillere slippe til på flere plattformer.

– Spilling er ikke lenger for spesifikke spillersamfunn, slik det var da Battle.net ble lansert for over to tiår siden. Spilling er for alle, og selv om vi vil fortsette å investere i og støtte Battle.net ønsker vi å bryte ned barrierer for å gjøre det letter for spillere overalt å finne og nyte våre spill.

Overwatch 2 er først ut døra og ankommer Steam den 10. august, men vil fortsatt ha krav om innlogging med Battle.net-konto. Lanseringen skjer samtidig med Invasion-utvidelsen, som blant annet introduserer historiebaserte oppdrag for skytespillet.

LES OGSÅ: Overwatch 2-fans ikke fornøyde med å måtte betale for historieoppdrag »

Deretter skal turen komme til andre Blizzard-spill, men hvorvidt utvikleren har planer om storspill som Diablo IV eller World of Warcraft er foreløpig uklart.

– Med tanke på veien videre for Blizzard på Steam, vil vi dele mer om andre spill som potensielt kommer til plattformen når vi er klare, sa Blizzard kryptisk.

LES OGSÅ: Steam blokkerer spill med innhold skapt av kunstig intelligens »

Siste fra forsiden