Overwatch 2 - Invasion Bundle

Overwatch 2-fans ikke fornøyde med å måtte betale for historieoppdrag

Blizzard selger nye oppdrag for 15 dollar.

Blizzard

Under Xbox Games Showcase i helgen avduket Blizzard en ny utvidelse for Overwatch 2, kalt Invasion, med blant annet tre nye samarbeidsoppdrag. Siden kunngjøringen har det vært litt forvirring rundt hvordan man får tilgang på det nye innholdet. Nå har utvikleren bekreftet at man må frem med lommeboka og spillere er ikke fornøyde.

Overwatch 2-fans er ikke spesielt fornøyde med Blizzard for tiden.
Blizzard

Overfor PC Gamer forklarte Blizzard at man er nødt til å kjøpe tilleggspakka Invasion Bundle for å kunne spille oppdragene. Denne koster 15 dollar, og inkluderer ellers 1000 Overwatch Coins og et nytt kostyme for helten Sojourn.

Spiller man i en gruppe må alle spillere eie Invasion Bundle for å kunne være med på oppdragene. Dersom det ikke er nok spillere i matchmaking-køen vil man i stedet spille med datastyrte figurer.

Nyheten kommer en snau måned etter at Blizzard skrotet Hero-modusen som opprinnelig var planlagt for spillet – til stor misnøye blant fans. Som erstatning skulle spillere få såkalte historieoppdrag, men nyheten om at dette blir betalt innhold har ikke falt i god jord.

Både sosiale medier og Blizzards eget forum flommer over med kritikk. Spesielt mener mange at det fremstår som grådig av utvikleren å be om penger for en nedskalert versjon av Hero-modusen – som ikke lenger har progresjon for figurer eller en tilfeldig oppdragsstruktur.

LES OGSÅ: En Reinhardt-hammer i trynet for fans »

Siste fra forsiden