Nå har Final Fantasy XIV fire millioner registrerte spillere

La også nylig inn minispillområdet Gold Saucer.

Gjengen har grunn til å feire.
Square Enix

Etter at Final Fantasy XIV fikk et nytt liv med oppussingsprosjektet A Realm Reborn i 2013, har det bare gått oppover for det en gang skadeskutte nettrollespillet. Ifølge utvikler Square-Enix har spillet nå karret til seg over fire millioner registrerte kontoer, noe som er rimelig imponerende for et abonnementsbasert nettrollespill nå til dags. Dette melder selskapet i en pressemelding.

Legg merke til fyren som rir med dress.

Dette er en dobling fra april i 2014 da Square Enix annonserte at spillet hadde to millioner registrerte spillere.

Vel å merke er antallet fordelt over alle lanseringsregionene, men utgiveren teller ikke med prøvetidskontoer. Dette betyr at alle de fire millionene har kjøpt spillet og registrert seg en gang. Om de fremdeles spiller eller ikke er det vanskeligere å vite, men mest sannsynlig har en god del falt fra.

For å feire millionene åpner Square Enix spillet opp mellom 1. og 9. mars for alle som en eller annen gang har hatt et abonnement, men som ikke spiller lenger nå.

Utvidelse på vei

Husker du Triple Triad?

Final Fantasy XIV :A Realm Reborn skal også få utvidelsespake i løpet av våren. Der utvides nivågrensen til 60, og en ny spillbar rase introduseres. Området The Holy Sea of Ishgard blir også tilgjengelig. På historiefronten skal utvidelsen ta for seg en tuse når gammel konflikt mellom Ishgard og Fravania.

For bare noen dager siden åpnet også minispillområdet Manderville Gold Saucer der man kan spille både nye og gamle minispill fra Final Fantasy-universet. Kanskje mest spennende for veteraner er tilskuddene Triple Triad og Chocobo Racing, spill som peker tilbake på Final Fantasy VIII og Final Fantasy VII.

Det var denne mannen som reddet Final Fantasy XIV:
– Det var viktig å gjenreise tillitten mellom oss og spillerne »

Siste fra forsiden