Nå kan du bli ekspert på modellfly

Uten dyre reparasjoner hver gang du krasjer.

IPACS

På fredag skrev vi om simulatoren VRC Pro, som kan få en Steam-lansering om utviklerne har hellet med seg på Greenlight. I VRC Pro styrer du radiostyrte biler i kappløp på ekte baner.

Trenger du litt droneøvelse?

I dag har et annet spill i samme gate blitt lansert på Steam. Det heter Aerofly RC 7, og som navnet hinter om dreier det seg her om radiostyrte fly og ikke biler.

Krasj uten konsekvenser

Utviklerne forklarer at simulatoren deres lar deg lære å fly radiostyrte fly, takket være høy realisme og en autentisk presentasjon. At du slipper å måtte frem med verktøykassa når du krasjlander gjør nok læringsprosessen litt glattere enn i virkeligheten.

Spillet inkluderer fem ulike steder å fly, og 30 forskjellige modeller. Utvalget inkluderer både bensindrevne og elektriske farkoster, og vi får til og med fly drevet av jetmotorer. I tillegg inkluderer grunnpakken droner, glidefly og helikoptre.

Pfft, skrytepave. (bilde: IPACS).

Utviklerne har også lagt ut et par ekspansjoner som byr på enda mer innhold, men prisen er relativt stiv og er nok kun myntet på de med spesiell interesse for radiostyrte fly. Den dyreste gir deg totalt 200 modeller og 50 steder å fly.

De to ekspansjonene gir deg også tilgang på nye funksjoner, som et redigeringsverktøy.

Utviklerne påpeker forøvrig at du bør bruke en joystick, håndkontroller eller r/c-kontroller med fire akser.

Aerofly RC7 kom opprinnelig ut for en stund siden, og har frem til nå vært tilgjengelig direkte fra utviklerne. Aerofly-serien inkluderer forresten en tradisjonell, sivil flysimulator også. Den heter Aerofly FS, og foregår i lufta over Sveits. Om du vil ha hele verden som boltringsplass passer nok gode, gamle FSX bedre.

Siste fra forsiden