Super Mario Maker 2

Nå kan du lage dobbelt så mange baner i det nye Mario Maker

Og dette er bare begynnelsen, ifølge Nintendo.

Nintendo

Omtrent en måned etter spillets lansering, har Nintendo gjennomført den største endringen i Super Mario Maker 2 til dags dato.

Én av tingene mange så seg skuffet over med det nyeste Mario-byggespillet da det kom, var det faktum at man hadde et begrenset antall baner man kunne laste opp. Antallet baner man kunne legge ut var riktignok 32, og således ikke et enormt problem akkurat ved lansering, men mange mente likevel det ikke var nok.

Slik ser det ut når man lager baner i Super Mario Maker 2 – og nå skal man få lage enda flere!
Nintendo

Det har Nintendo nå tatt til etterretning, og begrensningen har blitt doblet, slik at man nå kan laste opp opptil 64 baner. I nyhetsposten innad i spillet sies det også at dette bare er den første utvidelsen, slik at man i fremtiden antagelig skal få lov til å laste opp enda flere baner.

Godt mottatt oppfølger

Super Mario Maker 2 er oppfølgeren til Wii U-spillet fra 2015, og leverer akkurat det man kan forvente av en slik oppfølger: Flere muligheter, nye verktøy og et par andre overraskelser underveis. Blant annet får man mulighet til å lage baner i en stil basert på Super Mario 3D World.

Vår anmelder var stort sett veldig fornøyd da han trillet en åtter på anmelderterningen tidligere i sommer:

– Super Mario Maker 2 er en fabelaktig oppfølger, som tar et allerede vellykket grunnkonsept og gjør det større og bedre. Jeg spår at det kommer til å gå med mange timer i dette spillet, og at det rettferdiggjør et abonnement på Nintendos online-tjeneste, meddelte Håvard Hofstad Ruud.

Fikk du med deg: Da en fyr lagde battle royale av det aller første Mario-spillet?

Siste fra forsiden