Gamer.no-ligaene

Nå kan du melde deg på den åpne delen av våre ligaer

Alle som vil konkurrere for moro skyld er velkomne.

Lørdag 10. januar skal 79 lag og 433 spillere kjempe om hvilken divisjon de skal starte i når det norske seriespillet i StarCraft II: Heart of the Swarm, Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends starter opp igjen søndag 1. februar.

Seriespillet vil pågå i åtte uker og i de øverste divisjonene avsluttes det hele med et sluttspill før man kårer endelige vinnere og deler ut pengepremier.

Disse er tidligere mestre i seriespillet på Gamer.no:

Vis mer

League of Legends:

Aria eSports (høsten 2014)
Les mer om Aria Esports »

StarCraft II:

TargA (høsten 2014 og våren 2014)
Les mer om TargA »

Counter-Strike: Global Offensive:

Expert Gaming (høsten 2014)
Les mer om Expert Gaming »

Neste sesong starter søndag 1. februar og blir den tredje i rekken, men den første med Hearthstone.

Gratis liga for både proffer og amatører

Men det er ikke alle som har ambisjoner om å kjempe helt i toppen. Mange vil bare være med for moro skyld, sjekke hvordan man klarer seg mot andre norske amatørlag, men samtidig være en del av ligaspillet.

Derfor har vi nå åpnet påmeldingen for alle som vil delta – uansett nivå. Påmeldingsfristen er satt til mandag 26. januar, og hele ligaen sparkes i gang fire dager senere. Man må spille minst én kamp i uka, men spillere og lag kan selv avtale når i uka dette oppgjøret skal spilles. Kun i toppdivisjonen får kampene faste tidspunkt, på grunn av casting.

I tillegg til StarCraft II, Counter-Strike og League of Legends, blir det også seriespill i Hearthstone: Heroes of Warcraft, men der er det ingen kvalifisering. I stedet plasserer vi samtlige påmeldte spillerne i ulike divisjoner basert resultater i den norske VM-kvalifiseringen, Injection Gamings turnering og rangeringen på Hearthstone.no.

Her melder du deg på:

Alle lag som deltar i kvalifiseringen må også melde seg på manuelt. Deretter blir man plassert i korrekt divisjon basert på resultatet på lørdag.

Samtlige liganavn er midlertidige inntil sponsorer er på plass. Disse ventes å bli annonsert i løpet av de neste ukene, sammen med premiene i den øverste divisjonen og detaljerte regler.

Det startes også opp en Dota 2-liga på Gamer.no denne våren, i samme form som disse fire andre ligaene, men uten premier og casting. Mer informasjon om dette kommer tidlig neste uke.

Har du spørsmål om ligaen?
Sjekk denne FAQ-en for detaljene »

Siste fra forsiden