Nå kan du prøvesmake Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Nettrollespillet åpner for 14-dagers gratis utprøving.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kan nå testes.
Square Enix

Square Enix åpner nå for at spillere kan prøve Final Fantasy XIV: A Realm Reborn i 14 dager uten kostnader. Tilbudet er kun tilgjengelig for Windows-brukere, så konsollspillere som gjerne skulle ha snust på hvordan spillet gjør seg på PlayStation 3 og PlayStation 4 må sitte på sidelinjen. Dette melder Square Enix i en pressemelding.

Massive Eoerza.

Ønsker du å prøve spillet kan du laste ned testklienten fra spillets hjemmeside.

Som vanlig er med slike prøveversjoner har utvikleren nappet ut enkelte funksjoner og egenskaper fra spillet. Mest notabelt er nivåprogresjonen låst til nivå 20, og man får ikke benytte seg av ting som marked eller bytte gjenstander med andre spillere. Hele munnkurvlisten finner du på Square Enix' nettsider.

Rekrutering av venner

I likhet med rollespillgiganter som World of Warcraft vil også Final Fantasy XIV-spillere få bellønninger dersom de rekruterer venner. Belønningene veksler mellom ekstra erfaringspoeng til en teleporteringsgjenstand. Toppen av kransekaka er fløyte som tilkaller en Chocobo, utstyrt med tomannssal.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn er Square Enix' nyeste nettrollespill, og ble lansert på sensommeren i fjor. Før det måtte faktisk utvikleren skrote en tidligere lansert versjon av spillet, et spill som ble forhatt av både kritiekre og spillere for å være uferdig.

Nylig kom spillet på PlayStation 4, og vi testet da konsollutgaven.
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn gjør seg godt på plattformen »

Siste fra forsiden