Sea of Thieves

Nå kan du ta med vennene dine på sjørøverseilas i Sea of Thieves

Rare lanserer en gratisprøve for spillet og et nytt tidsbegrenset oppdrag.

Rare rullet denne uken ut et tilbud for fans som koser seg med Sea of Thieves, men som savner flere å spille med. En ny gratisprøve lar eiere av sjørøverspillet invitere opptil tre venner til å bli med på skattejakt, skipskamp og diverse eventyr.

Ta med deg vennene dine inn i Sea of Thieves.
Microsoft

For å hente ut vennekodene må du besøke Sea of Thieves' nettsider. Tilbudet gjelder for alle som enten har kjøpt spillet eller som fikk det via Xbox Game Pass, men krever i tillegg at man melder seg inn i spillets Insider-program. Medlemskap koster ingen ting, og gir deg tidlig tilgang på oppdateringsdetaljer og diverse videoer fra utvikleren.

Gratisperioden varer fra 6. til 13. februar. Deretter må vennene dine kjøpe spillet, eller Xbox Game Pass, om de ønsker å fortsette seilasen.

Nye oppdrag

I løpet av Friends Play Free-uken kan spillere besøke en sjøulk ved navn Duke – som til vanlig oppholder seg i spillets kroer – for å begynne et såkalt Mercenary Voyage. Disse tidsbegrensede oppdragene lar spillere prøve seg på en rekke forskjellige aktiviteter, med løfte om gull og grønne skoger til alle som lykkes.

– Hvert Mercenary Voyage-oppdrag byr på ulike måter å spille, fra å finne skatter til å levere skipslaster – en lønnsom rundreise i Sea of Thieves. I tillegg til belønningene vil spillere som fullfører et Mercenary Voyage få sjansen til å sikre seg eksklusive kosmetiske gjenstander for skipet sitt, forteller Rare.

Sea of Thieves og prøveperioden er tilgjengelige for Xbox One og Windows 10.

Sea of Thieves får snart en konkurransedrevet modus.
I The Arena får spillere kjempe mot hverandre om hvem som er best »

Siste fra forsiden