Nå kommer Fortnite Battle Royale til Android

Og nye forbedringer er på vei til mobilversjonen av spillet.

Epic Games

Det særdeles populære skytespillet Fortnite Battle Royale tok steget over til den mobile plattformen tidligere i vår, men da kun til iOS-plattformen. Nå melder Epic Games at resten av mobilfolket også får anledning til å spille Fortnite på mobil, for Android-versjonen er nemlig underveis.

Android-utgaven skal komme en gang i løpet av sommeren, men har ennå ikke fått en konkret dato. Utvikleren lover å dele mer informasjon om denne versjonen når den foreligger.

Mobilversjonen av Fortnite har allerede fått konfigurerbar HUD, og flere endringer er på vei.
Epic Games

Forbedringer på vei

I den samme nyhetsoppdateringen kunngjør Epic Games også en rekke endringer og forbedringer av mobilversjonen av spillet. En av nyhetene som er på vei er støtte for stemmechat slik at man kan snakke med lagkakameratene, og denne funksjonen vil komme med mulighet til å enkelt «mute» både deg selv og andre spillere via en egen knapp.

Ellers jobbes det med forbedringer av selve spillmekanikken i form av blant annet automatisk løping og nye måter å skyte på, som vil komme som valgbare funksjoner i innstillingsmenyen i spillet.

Utvikleren arbeider i tillegg med å gjøre mobilversjonen av spillet mindre, slik at det ikke tar opp fullt så mye plass, og det samme gjelder oppdateringene som slippes til spillet. Komprimeringen skal ifølge Epic ikke gå på bekostning av ytelse.

Ikke minst skal den grafiske kvalitet en i spillet forbedres fremover, og i tillegg vil det komme en modus som lar deg både øke ytelsen og senke strømforbruket ved å senke grafikkvaliteten. Teknisk rusk og rask, som for eksempel krasjing, jobbes det også med å fikse for å forbedre den generelle stabiliteten.

Som Epic peker på har noen endringer kommet på plass i form av konfigurerbar HUD, som utvikleren nå ønsker tilbakemeldinger på.

Les også: Slik fungerer Fortnite på mobiltelefon »

Siste fra forsiden