Nå ryker snart nabolaget

Eidos har kunngjort at det jobbes med en etterfølger til Backyard Wrestling: Don't try this at Home.

Det er mange Wrestling-spill på markedet, og merkelig nok ser de fleste av dem ut til å være ganske dårlige. Slik har det faktisk alltid vært, selv i de "gode gamle" dagene med C64 og Amiga. Forgjengeren til det nylig offentliggjorte Backyard Wrestling 2: There goes the Neighborhood var dessverre intet unntak, men vi er villige til å gi Eidos og Paradox Development en ny sjanse.

Backyard Wrestling 2: There goes the Neighborhood skal komme i salg til høsten, til Xbox og PS2. Blant de nye funksjonene kan vi nevne mulighet for flerspiller over nettet, et nytt "wrestling og animasjonssystem" og ny og forbedret grafikk. Den nye "Enviro-Mental"-motoren muliggjør avansert interaksjon med omgivelsene, objekter og ikke-spillende karakterer.

Spillere vil kunne kjempe seg gjennom en forbedret enspilleropplevelse med "death matches" og "quest for the belt"-modus, samt spille mot andre i en rekke flerspillerscenarier. Spillet støtter USB-headset, slik at spillere kan slenge dritt til hverandre slik "ordentlige" wrestlere gjør, og det vil dessuten komme med et avansert online-rangsystem, slik at hele verden kan se hvem de beste spillerne er.

Spillet vil komme med et avansert "create-a-wrestler"-system som lar deg skreddersy din egen karakter, med blant annet tatoveringer, ansiktsmaling, klær og mer. Ellers inneholder spillet en rekke lisensierte navn fra wrestling-arenaen, og hvis du er tilhenger av denne "sporten" vil du sikkert dra kjensel på mange av disse.

Siste fra forsiden