Netflix - Assassin's Creed

Nå skal Netflix lage Assassin's Creed-serie

Ubisoft er med på laget.

Skjermbilde fra Assassin's Creed Odyssey.
Ubisoft

Den kjente spillserien Assassin's Creed blir Netflix-serie, har strømmetjenesten nå kunngjort i en pressemelding. Serien skal utvikles i samarbeid med Ubisoft, nærmere bestemt selskapets Film & Television-avdeling.

Ennå foreligger det få detaljer om akkurat hva serien skal handle om, men det dreier seg om en «live action»-serie – som betyr at den ikke er animert.

Netflix og Ubisoft er i ferd med å lete etter personer som skal ha det kreative ansvaret for prosjektet, og dermed er det nok trygt å anta at serien er stykke unna premiere på Netflix.

Skjermbilde fra det kommende Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

Lang spillserie

– Med basis i de storslåtte historiske verdenene og massive globale appell som en av de mestselgende spillseriene noensinne, er vi dedikerte til å skape episk og spennende underholdning av denne distinkte IP-en og gi et dypere dykk som fans over hele verden kan ha glede av, sa visesjef i Netflix' serieavdeling Peter Friedlander.

Assassin's Creed har allerede blitt filmatisert, noe som skjedde i 2016 med Michael Fassbender i hovedrollen. Denne filmen ble ingen stor suksess blant kritikere og publikum.

Den kommende serien vil ha mye materiale å bygge på. Assassin's Creed-serien startet i 2007 på PlayStation 3 og Xbox 360, og til sammen består serien nå av 11 hovedtitler og en rekke spinoff-spill. Det seneste spillet var Assassin's Creed Odyssey, som kom ut i 2018.

Det neste innslaget, Assassin's Creed Valhalla, lanseres til Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 og Google Stadia den 10. november.

Les også: Se syv nye minutter fra Assassin's Creed Valhalla »

Siste fra forsiden