League of Legends European Championship 2022 Summer Playoffs

Nå starter det europeiske League of Legends-sluttspillet

Gamer.no er på plass i Malmö Arena for å ta temperaturen på arrangementet.

Fnatic møter Rogue i kveldens semifinale.
Michal Konkol/Riot Games

MALMÖ (Gamer.no): Malmö er malt oransje og blå, byen gater er fulle av League of Legends-fans, og alle øyne er rettet mot Malmö Arena og semifinalen i den europeiske toppligaen LEC.

Arrangøren har meldt at over ti tusen elleville fans kommer til å vende snuten mot Malmö Arena når klokken slår 16:00, for å se Fnatic og Rogue kjempe om å møte G2 Esports i finalen. Stemningen i byen er med andre ord elektrisk.

Semifinalen mellom Fnatic og Rogue starter lørdag 10. september, klokken 17:00. Sendingen starter tidligere, og den kan du følge på Twitch »

Veien til semifinalen

DISSE SPILLER FOR FNATIC

Vis mer

dk Martin «Wunder» Hansen (Top)
es Iván «Razork» Díaz (Jungle)
cz Marek «Humanoid» Brázda (Mid)
de Elias «Upset» Lipp (ADC)
bg Zdravets «Hylissang» Galabov (Support)

Etter å ha slått ut Norges håp i LEC-sluttspillet, Erlend «nukeduck» Holm i første runde, måtte Fnatic spille seg gjennom nedre brakett av sluttspillet. Etter å ha slått både Misfits og MAD Lions i de påfølgende rundene er de nå klare for å bite fra seg i semifinalen.

DISSE SPILLER FOR ROGUE

Vis mer

ro Andrei «Odoamne» Pascu (Top)
kr Kim «Malrang» Gen-seong (Jungle)
se Emil «Larssen» Larsson (Mid)
gr Markos «Comp» Stamkopoulos (ADC)
pl Adrian «Trymbi» Trybus (Support)

På motsatt side av Summoner's Rift står Rogue. De slo MAD Lions i første runde av sluttspillets øvre brakett før de gikk på et tap mot G2 Esports, som nå venter i sluttspillets finale.

I tillegg til å kunne kjempe om den europeiske tittelen vil også semifinale-vinneren sikre plassen sin i gruppespillet under årets verdensmesterskap. Taperen må gjennom en innledende kvalifiseringsrunde.

Siste fra forsiden