Nadeo avdekker nye byggeklosser til TrackMania

Neste oppdatering til det innovative bilspillet TrackMania kommer til å inneholde en rekke nye byggeklosser. Vi har sikret oss bilder som røper flere av disse.

Bildene gir et lite innblikk i noe av det den nye oppdateringen kommer med. Det TrackMania-miljøet sikler mest over er at de nå vil få mulighet til å bygge avanserte tunneler. Dette er noe tilhengere har spurt etter omtrent helt siden den første demoen av spillet kom ut, og nå gir Nadeo dem det de vil ha.

En annen nyhet er at det nå skal bli mulig å bygge broer ut fra klippeveggene. For øyeblikket er disse klippeveggene litt vanskelige å jobbe med og har en litt stygg tendens til å begrense mulighetene til banedesigneren, men dette ser altså ut til å endre seg med denne oppdateringen.

Hvis du har erfaring fra TrackMania vil du uten tvil legge merke til de andre nye byggeklossene på bildene, og vi vil ikke røpe dem i teksten. Bildene er for øvrig kun fra ørkenmiljøet i spillet, men det er naturlig å tro at det kommer nye byggeklosser til de andre miljøene også.

Nadeo gav akkurat ut en oppdatering til Virtual Skipper 3, et spill som er basert på samme motor som TrackMania, og som inneholdt noen av de samme småfeilene. I den oppdateringen ble den fryktede "election"-feilen (altså at spillet av og til klikker når det skal laste en ny bane i flerspiller) fikset, og det er derfor naturlig å tro at TrackMania-versjonen av denne feilen også blir reparert.

Det er ikke gitt noen dato for når oppdateringen skal slippes, men den skal i alle fall være klar innen mars, da planen fra Nadeo sin side er å inkludere oppdateringen med spillet når det slippes i nye territorier. Det er ikke klart når TrackMania kommer til Norge.

Siste fra forsiden