Nadeo jobber med TrackMania Sunrise

I en pressemelding relatert noe helt annet, kom Digital Jesters til å røpe at det jobbes med et produkt som heter TrackMania Sunrise.

Hva TrackMania Sunrise er har de ikke fortalt, annet enn at det er det neste produktet i den avhengighetsskapende TrackMania-serien. Det er imidlertid mye som tyder på at det er snakk om en eller annen form for ekspansjonspakke.

I vårt intervju med Nadeo, som vi holdt like før årets E3-messe, fortalte sjefen for selskapet at han tvilte på at de ville lage noen etterfølger til TrackMania med det aller første. Derfor er det lite trolig at TrackMania Sunrise er en slik etterfølger.

I tillegg har Nadeo fortalt at de har en spillbar overraskelse å by på i forbindelse med et TrackMania-LAN som avholdes i Paris til helgen. Denne overraskelsen er etter alt å dømme TrackMania Sunrise (på tross av at Nadeo-sjefen noe spøkefullt hevdet det var snakk om et nytt "skin" til hver av spillets tre biler under en morsom online-kamp i helgen).

Det er naturligvis en annen mulighet: At TrackMania Sunrise er en konsollversjon av dette populære PC-spillet. Vi vil uansett være på pletten med mer informasjon om TrackMania Sunrise så snart vi får tak i den.

Siste fra forsiden