Nadeo kunngjør TrackMania United

Det neste spillet i TrackMania-serien kombinerer alle tidligere TrackMania-miljøer i en enkelt pakke, med over 1000 byggeklosser.

TrackMania United beskrives som det komplette TrackMania-spillet. Her får vi alle miljøene fra TrackMania Original og TrackMania Sunrise eXtreme, samt Stadium-miljøet fra TrackMania Nations. For å hindre at Stadium fortsetter å være en lettvekter i forhold til de seks andre miljøene, har Nadeo sørget for at det får dobbelt så mange byggeklosser innen spillet lanseres.

Totalt får vi over 1000 byggeklosser fordelt over de syv miljøene i spillet. Grafikken har fått nok et løft, blant annet takket være forbedret lyssetting. Stadium-miljøet kan dessuten nå settes til dag, natt, morgen og kveld, slik som de andre miljøene i spillet.

Dessuten får vi enda flere forbedringer i forhold til gameplayet, og i tillegg loves vi at alle spillerne vil bli en del av et globalt spillmiljø. Du vil kunne lage baner og få andre spillere til å gi poeng til disse, få invitasjoner til konkurranser (hvor du enten kan være tilskuer eller deltaker), bli med i lag og rangeres basert på både enspiller- og flerspillerprestasjonene dine.

Nadeo har vært rimelig sparsomme med detaljerte opplysninger om spillet (og utgivelsen), men har i det minste lansert et offisielt nettsted hvor de har plassert kunngjøringen sin og noen bilder.

Siste fra forsiden