Nadeo presenterer TrackMania Sunrise

Hva får vi hvis vi blander de halsbrekkende stuntene fra TrackMania med det raske og heftige gameplayet fra Gran Turismo? Vi vet ikke, men sjansene er store for at det likner på TrackMania Sunrise.

På et stort TrackMania-LAN i Paris viste Nadeo for første gang frem det neste spillet i TrackMania-serien. TrackMania Sunrise blir en frittstående ekspansjonspakke som vil bli solgt for en rimelig lav pris, og som vil bli tilgjengelig fra oktober av. Om det kommer til Norge vet vi for øyeblikket ikke, men om prisen totalt blir under 200-lappen skulle det ikke være problematisk å få tak i spillet fra utenlandske nettbutikker. Digital Jesters vil distribuere spillet i Storbritannia.

TrackMania Sunrise består av et nytt miljø, og etter bildene å dømme er det et slags storbymiljø ved kysten. Bilen du får tilgang til er et superraskt Lamborghini-aktig kjøretøy, og banene ser ut til å bli langt bredere enn i standardutgaven av TrackMania, noe som tyder på generelt høyere hastigheter og mer fokus på racing. Spillet ble vist frem i spillbar form i dag, og de som var heldige nok til å få prøve det virket svært fornøyde.

Nadeo og Focus har dessverre ikke gitt ut noen offisielle skjermbilder, og de har kun tillatt folk å poste fotografier av svært lav kvalitet på nettet. Disse bildene gir likevel et rimelig godt inntrykk av hva vi har å forvente, og du finner dem ved å følge lenken under. Gamer.no vil naturligvis holde dere oppdatert om TrackMania Sunrise, og hvis vi finner mer informasjon om spillet før helga er omme vil vi oppdatere denne artikkelen.

Siste fra forsiden