Namco inngår avtale med Diablo-skapere

Den japanske giganten Namco skal utgi det første spillet til Flagship Studios, det nye selskapet til skaperne av klassiske Diablo.

Det mest interessante med denne nyheten er kanskje ikke at Flagship Studios jobber med et spill, men hvilket utgiverselskap de har kapret en avtale med. Saken er nemlig at spillet det er snakk om kommer til PC, og dette blir dermed Namco sin offisielle debut som utgiver av PC-spill.

Flagship Studios består av flere veteraner fra Blizzard og Blizzard North, og ble grunnlagt av David Brevik, Max Schaefer, Erich Schaefer, Bill Roper og Kenneth Williams i 2003. De vil ikke gi noen detaljer om deres første prosjekt, men hvis du tar en titt på selskapets hjemmeside kan du se flere konseptbilder fra prosjektet. Basert på disse bildene ser det ut som om spillet vil bli basert i et fantasyunivers, og at stemningen generelt vil være ganske mørk.

Som vanlig er begge parter svært fornøyde med det nye samarbeidet. Sjefen for Flagship Studios, Bill Roper, forteller:

- Når vi lette etter en utgiver var det kritisk for oss å finne et selskap som deler vår lidenskap for å lage gode spill. Namco har femti års erfaring med å lage produkter av topp kvalitet, og har skapt noen av de beste spillfranchisene i industrien. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å sette nye standarder på PC-arenaen.

Namco sin president, Nobuhiro Kasahara har også mye positivt å si:

- Flagship Studios er en svært talentfull gruppe som sitter inne med mye visdom fra industrien. Vi ser frem til å starte et sterkt og langvarig samarbeid med Flaship slik at vi kan lage fantastiske spill sammen.

Gamer.no vil naturligvis være på pletten med fersk informasjon med en gang vi får vite mer om Flagship Studios neste prosjekt.

Siste fra forsiden