Namco med actionrollespill for PC

Den japanske utgiveren Namco har kunngjort et nytt actionrollespill for PC, som blant annet tilbyr kooperativ flerspiller for opp til fem spillere.

Actionrollespillet Mage Knight Apocalypse er basert på rollespillverdenen fra WizKids Games sitt Mage Knight, og følger hendelsene i en kommende historie fra rollespillet. Kort sagt går det hele ut på at verden er truet av en ondsinnet hær ledet av Apokalypsedragen, en fæling med fem hoder og temmelig mange skarpe tenner. Nå må fem legendariske helter legge ut på et eventyr og redde verden.

Gruppedynamikk blir en vital del av spillet, og du blir nødt til å velge gruppen din med omhu. Namco forteller at det lønner seg å kombinere nærkampspesialister med bueskyttere og magikere, og at spillet gir deg mulighet til å benytte deg av kraftige gruppebaserte kombinasjonsbevegelser for å ta ut fienden så effektivt som mulig.

Et rollespill er ikke komplett uten massevis av våpen, rustninger og andre slags gjenstander, og Mage Knight Apocalypse tilbyr hundrevis av dem. Spillets karakterutviklingssystem minner om det vi fant i Morrowind - det vil si at i stedet for å bry deg med statistikk, vil spillpersonen din automatisk bli bedre til det han eller hun bruker tiden sin på. Hvis du foretrekker tunge sverd, blir spillpersonen bedre på akkurat det området, og så videre.

I tillegg loves vi både kooperativ og konkurransebasert flerspiller, flott 3D-grafikk og en episk historie. Mage Knight Apocalypse skal lanseres tidlig neste år. For noen skjermbilder og litt mer informasjon om spillet, kan du besøke produktsiden hos Namco, ved å følge lenken vi har tryllet frem nederst på siden.

Siste fra forsiden