Napoleon med sin hær

Liker du historiske strategispill bør du sannsynligvis følge med på det nyeste prosjektet fra Slitherine og The Lordz Game Studio.

Britiske Slitherine Software har kunngjort at de vil jobbe sammen med den nystartede utvikleren The Lordz Game Studio om et historisk strategispill som foregår under Napoleonskrigene. Spillet har ikke fått noe navn enda, men Slitherine forteller at vi kan se frem til både enspiller og flerspiller, og en omfattende kampanje. Prosjektet bruker Slitherines Arcane Legions-motor.

The Lordz Game Studio består av en rekke utviklere som har stor erfaring med modifisering av spill, men dette er første gangen de prøver å lage noe på egenhånd. Ian McNeil fra Slitherine forteller at de har vært i kontakt med Lordz en god stund nå, og at de er svært imponert over prototypene de har fått tilsendt.

Tim van der Moer fra The Lordz Game Studios sier at de gleder seg over å kunne samarbeide med Slitherine om å få deres første spill til markedet, og håper det følges av mange nye spill i fremtiden. For å feire det nye samarbeidet har de to selskapene sendt noen representanter fra strategispillene deres på fest (og nei, den grønne fyren er sannsynligvis ikke fra Napoleon-spillet).

Siste fra forsiden