NASCAR SimRacing

Her er en demo av NASCAR SimRacing, den nyeste bilsimulatoren fra Electronic Arts.

Etter å ha sett Petter Solberg og Sebastien Loeb suse omkring på smale, svingete fjellveier i og rundt Monte Carlo, virker det kanskje litt tamt med en bilsport der omtrent alt foregår på ovalbaner. Men hvis du er tilhenger av den amerikanske NASCAR-serien, eller rett og slett bare liker å få med deg det som er av bilspill, kan du laste ned denne demoen av NASCAR SimRacing, fra EA Tiburon.

Spillet skal tilby en ny og realistisk fysikkmotor, 29 dynamiske baner og et forbedret karrieremodus hvor du får kjempe deg opp fra bunnen av. I stedet for å kun fokusere på den mest populære serien kommer spillet med tre serier, og de to nye er "NASCAR Craftsman Truck Series" (hvor du får kjøre misdannede pickuper) og "NASCAR Busch Series".

I tillegg lover spillet avanserte muligheter for flerspiller over nettet, med rangeringssystem, "hot lap"-ligaer, mesterskap og støtte for muntlig kommunikasjon. Opp til 43 spillere kan spille samtidig, noe som rett og slett høres veldig artig ut.

Demoversjonen inneholder to baner - klassiske Indianapolis Motor Speedway og Kansas Speedway. Installasjonsfilen er på 160 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden