Nathan Fillion erstattes av Nolan North i den neste Destiny 2-utvidelsen

Nyheten kom samme dag som Fillion inntok Norths rolle i fanskapt Uncharted-film.

Ved siden av å være en prominent skuespiller i TV-serier som Castle og Firefly, har Nathan Fillion lenge vært kjent som stemmen til den humoristiske Cayde-6 i Destiny-spillene.

Vel, fram til nå: Ikke bare har utvikler Bungie lenge holdt fast ved at rollefigurens død spiller en viktig del av spillseriens neste utvidelse, Forsaken, men nå har også Fillion avslørt at han ikke engang er involvert i figurens stemmeskuespill i den kommende utvidelsen.

Nolan North fyller Nathan Fillions sko i den neste Destiny 2-utvidelsen ...
Jonas Magerøy/Gamer.no

Denne nyheten kom fram i samtale med Kotaku, hvor Fillion avslører at han rett og slett ikke hadde anledning til å stille opp for å spille inn Cayde-6 sine replikker i Forsaken.

Som en erstatning er det Nolan North som har overtatt rollen som Cayde-6 i den nye utvidelsen.

Rollebytte

... mens Nathan Fillion nylig inntok rollen som Nathan Drake i en fanskapt kortfilm.
Skjermdump, YouTube

Det som gjør denne nyheten ekstra interessant er at den dukket opp samme dag som Fillion inntok rollen som Nathan Drake i en fanskapt Uncharted-film.

Nolan North har som kjent gitt både stemme og motion capture til Nathan Drake i samtlige Uncharted-spill til nå, så da har de to rett og slettet byttet roller.

Enda mer interessant er det også at dette ikke første gang Nolan North overtar en annens rolle i Destiny-universet. Da Peter Dinklages versjon av Ghost skulle bli erstattet, var det nemlig North som tok jobben.

Destiny 2: Forsaken lanseres på PlayStation 4, Xbox One og Windows den 4. september.

Fikk du forresten med deg vårt intervju med Nolan North?
Her ser han tilbake på ti år med Uncharted »

Siste fra forsiden