Natural Selection får etterfølger

Unknown Worlds Entertainment har fortalt at de jobber med en frittstående etterfølger til Half-Life-modifikasjonen Natural Selection.

I løpet av den siste tiden har flere vellykkede modifikasjoner utviklet seg til frittstående spill, og hatt stor suksess med det. Nå har Unknown Worlds Entertainment kunngjort at de ønsker å gjøre det samme. De jobber nemlig med Natural Selection 2, en frittstående etterfølger til Half-Life-modifikasjonen Natural Selection.

Natural Selection 2 omhandler krigen mellom menneskene og en rase som kalles Kharaa. Unknown Worlds forteller at spillet representerer den neste evolusjonen innenfor flerspillerbasert actionstrategi, og at de tar sikte på å nå både vanlige og profesjonelle spillere med Natural Selection 2.

Nye funksjoner inkluderer miljøer som endres dynamisk under spillingen, en ny modell for ressurser, fleksibel skripting, samt nye våpen, egenskaper og oppgraderinger. Spillet skal lanseres over Valve sitt Steam-nettverk, men som flere andre slike Steam-spill, er det ikke helt usannsynlig at det kommer til butikkene også.

Siste fra forsiden