NCsoft kunngjør Aion

Koreanske NCsoft har kunngjort Aion, som de beskriver som det vakreste MMORPG-spillet til nå.

Aion foregår i en verden som er delt mellom "de utvalgte" og "de falne". Midt i denne verdenen befinner det seg et mektig tårn, som også er en portal mellom dimensjonene deres, samt underverdenen. Når portalen blir åpnet av "en stor ondskap", vekkes dragene i underverdenen opp, og bestemmer seg for å ta hevn på begge verdenene.

Utviklerne forteller at du får muligheten til å ta del i det dynamiske forholdet mellom engler, demoner og drager, og på den måten være med på å bestemme verdens skjebne. De to første fraksjonene styres av spillerne selv, mens dragene styres av serveren. De to menneskelige fraksjonene vil kunne kjempe mot hverandre, mens dragene kjemper mot dem begge.

Spillerne vil selv utvikle Aions historie, gjennom sosiale, økonomiske og kulturelle gameplayopplevelser. Alle spillerne får en innflytelse på hvordan historien utvikles, samtidig som de får frihet til å skape sin egen distinkte historie som vil huskes av omgivelsene rundt dem.

NCsoft hevder at Aion er det vakreste MMORPG-spillet noensinne, og at spillet gir deg store muligheter til å utforske den flotte spillverdenen slik du vil. Du kan klatre opp de største fjellene og fly gjennom skyer i bevegelse, og uansett hvor du reiser vil du møtes av en enorm detaljrikdom.

I tillegg til flott grafikk loves vi musikk fra en av Asias mest suksessrike "new age"-musikere, Yang Bang Ean. Vi vet ikke når spillet skal komme i salg, men hvis du har lyst på litt mer informasjon, kan du besøke en liten informasjonsside hos NCsoft.

Siste fra forsiden