NCsoft kunngjør Guild Wars: Factions

Den første ekspansjonen til Guild Wars er nå kunngjort, og du vil kunne teste den allerede denne måneden.

NCsoft og ArenaNet har nå kunngjort at Guild Wars: Factions skal lanseres i løpet av årets andre kvartal. Ekspansjonen kommer med nye regioner, egenskaper, oppdrag og monstre, og utvider i tillegg mulighetene både for kooperativt spill og spiller-mot-spiller-kamper.

Fra fredag 20. januar til søndag 22. januar blir det mulig for alle (ikke bare eksisterende Guild Wars-spillere) å prøve noen av de nye mulighetene i Guild Wars: Factions. For å ta del i Guild Wars: Factions Global Free-for-All PvP Weekend må du stikke innom spillets offisielle nettside og få en gratis tilgangskode.

Spillerne vil få mulighet til å prøve to nye yrker - snikmorder og ritualist. Dessuten får de prøve en rekke nye spilleregenskaper og gjøre seg kjent med det nye kontinentet for spiller-mot-spiller-kamp, Battle Isles. Her finnes også nye og forbedrede arenaer, nye oppdrag og massevis av land som venter på å bli utforsket.

En annen ny funksjon spillerne får teste er observatørmodus, der de kan studere kamper for å lære av topprangerte laug eller bare la seg underholde ved å titte på kampene. For mer informasjon om Guild Wars og ekspansjonspakken Guild Wars: Factions, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden