NCsoft ute med gratisspill

Nå er det gratis å fortape seg i enorme nettspill.

Dårlig økonomi er ingen unnskyldning for å ikke bli hektet på onlinespill. NCsoft har nå annonsert gratisspillet Dungeon Runners, et massivt actionrollespill. Spillet kan lastes ned og spilles helt gratis fra det offisielle nettstedet.

Skjermbilde fra Dungeon Runners.

Hvis du vil ha tilgang på de feteste gjenstandene, større lagringsbeholdere og raskere innlogging må du imidlertid punge ut. For rundt 30 kroner i måneden blir du en førsteklasses medlem av Dungeon Runners.

– Dungeon Runners vil tilby en over 200 timer lang spillopplevelse, uavhengig om du er medlem eller ikke. Dessuten vil det hele tiden dukke opp nye oppdrag i spillet, sier Stephen Nichols, NCsofts produsent på Dungeon Runners.

Vi snakker altså om et lettbent actionrollespill, der skatter og rikdom er det aller viktigste. Her er ikke klasse, nivåhevning og ferdighetsvalg et like stort tema som i de andre massive rollespillene på markedet i dag. Dungeon Runners hovedambisjon er å være ren underholdning.

– Spillet skal være morsomt, og det tar ikke seg selv så veldig seriøst. Likevel vil spillere oppleve et actionfylt eventyr, der man reiser gjennom en labyrint av katakomber og kjemper mot formidable monstre for å bli dagens helt, sier Nichols

Dungeon Runners fokus vil ligge på kampene, der straffen for å dø er begrenset og gullet endeløst. Døde fiender vil også legge fra seg våpen, rusting og magiske gjenstander som kan bli svært verdifulle for spilleren. Dessuten lover utvikleren at spillet vil være fylt med humor og glimt i øyet, noe som kanskje vil gjøre opp for at det er en nedskalert versjon av NCsofts andre onlinespill.

Siste fra forsiden