Nedlastbar hjernetrim fra Capcom

Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix er lansert på Xbox Live Arcade, og kommer snart til PC og PS3.

En skulle kanskje tro at Super Puzzle Fighter II Turbo var en etterfølger, men det er det faktisk ikke. Spillets tittel er en parodi på de stadig mer kompliserte titlene til Capcoms mange Street Fighter-spill, og selve spillet kommer også med en hel rekke elementer inspirert av Street Fighter-serien.

Spillet er et typisk hjernetrimspill i samme stil som Tetris, Columns og Puyo Pop. Her må spillerne fjerne fargerike firkanter fra spillbrettet sitt ved å skape kombinasjoner, og som i Puyo Pop er det slik at spillerne inndirekte kan påvirke hverandre ved å gjøre det godt.

I dag ble en nyversjon av Super Puzzle Fighter II Turbo lansert på Xbox Live Arcade (sammen med Segas Streets of Rage 2). Denne har fått det enda mer kompliserte navnet Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix, og tilbyr som tittelen indikerer ny og forbedret grafikk, samt støtte for opp til fire spillere.

Spillet er også på vei til PlayStation Network for PS3, og i følge nettstedet Eurogamer vil denne versjonen lanseres i morgen. Det er fortsatt uklart om denne lanseringsdatoen er verdensomspennende, eller om vi europeere må vente.

Capcom har tidligere kunngjort at de også vil lansere en PC-versjon gjennom Steam, men det er ikke klart når denne dukker opp. Forhåpentligvis slipper vi å vente særlig lenge.

Siste fra forsiden