Nedlastbar skisport fra Cyanide

De olympiske vinterleker er kanskje over, men om du vil ha mer skigåing kan du kjøpe Cyanides Winter Challenge via nettet.

Hvis du er en av de mange som er misfornøyd med Norges innsats under vinterlekene i Torino, kan du prøve å se om du klarer å gjøre en bedre jobb selv, i alle fall mot datastyrte motstandere. Winter Challenge, også kjent som Wintersports Pro 2006, er et sportsspill med flere 16 forskjellige disipliner og over 700 atleter fra 29 land.

Her får vi blant kjøre bobslede, hoppe på ski og teste alpine disipliner, som slalåm og Super-G. Alt kan spilles i flerspiller, enten over LAN eller på samme maskin (i "hotseat"-modus). Spillet har også en "back in time"-funksjon, som lar deg spole tiden tilbake i opp til fem sekunder. Om du skulle gjøre en feil eller krasje, kan du med andre ord bare spole tiden tilbake, og fortsette som om ingenting skulle ha skjedd.

Nå har Cyanide lansert en nedlastbar versjon av spillet på nettbutikken sin. Prisen er 30 euro, som med dagens kurs er ca. 241 norske kroner, og kjøpet foregår ved hjelp av PayPal-systemet. Hvis du er i tvil om hvorvidt dette er spillet for deg, kan du laste ned den tidligere lanserte demoen fra Gamer.no.

Du finner også flere andre spill på Cyanide sin nettbutikk, slik som det brutale sportsstrategispillet Chaos League og flere av den franske utviklerens managerspill.

Siste fra forsiden