Need for Speed Carbon

Electronic Arts har nettopp gitt oss en PC-demo av Need for Speed: Carbon.

Need for Speed Carbon foregår i og rundt Carbon Canyon i California. Spillet kommer med tre store områder, og du må prøve å vinne kontrollen over syv territorier som hver bringer med seg spesielle bonuser. De ulike gjengmedlemmene vil alle ha unike egenskaper; noen vil være bedre til å kjøre konkurrenter av veien, mens andre for eksempel er eksperter på "slipstreaming". Dette foregår selvfølgelig ved hjelp av racing.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Politiet presser imidlertid løpene ut i Carbon Canyon, hvor spilleren møter nye utfordringer som setter territorier og respekt på spill. Vi får heftige politijakter og en opplevelse av å bygge opp gjengen din til å bli beryktet på landeveien. En ny Autosculpt-teknologi gjør det mye å tilpasse utseende og ytelse på bilene, gjengen og terrioriet ditt på en helt annen måte enn tidligere.

I denne spillbare demoen får du en introduksjonsfilm, et baneløp og en bane dedikert for breisladd, eller drifting som det også kalles. Hvis du vinner begge, låser du opp ytterligere en modus; en duell med Kenji. Hver bane kan spilles med en av tre bilmodeller, som kan skreddersys med den nye Autosculpt-teknologien.

Eller fra en av følgende kilder:

Need for Speed Carbon slippes for PC, Xbox 360, PSP, DS, GameCube, Xbox og GBA 2. november. PlayStation 2-versjonen følger 9. november, mens Wii-versjonen er i butikk fra og med 7. desember. En PlayStation 3-versjon er også annonsert, men den slippes ikke før mars neste år, sammen med PlayStation 3-konsollen.

Siste fra forsiden