Smakebit av Skate 3 neste uke

Skrubbsår, knekte treplanker og spektakulære triks.

Da det første spillet i Skate-serien ble lansert tilbake i 2007 var det til stor entusiasme fra både kritikerne og spillere verden rundt. Spillet hadde riktignok sine svakheter, men kompenserte på lang vei med sitt nyskapende kontrollsystem.

Spillere hadde fram til da måtte ta til takke med den aldrende Tony Hawk-serien, men Skate viste oss at plankekjøring på skjermen igjen kunne være skikkelig morsomt.

Siden den gang har vi også fått Skate 2, som forøvrig også leverte på lang vei. Riktignok måtte oppfølgeren tåle mye kritikk for at spillet "resirkulerte" brorparten av arealet til det første spillet. Kritikken til tross, ble nok et et spill i Skate-serien annonsert for omlag ett års tid siden.

Nå er det tredje tilskuddet like rundt hjørnet, og i den anledning har EA annonsert at en demo av spillet vil slippes 15. april, altså neste uke. Demoen vil la spillere herje rundt på et campus og et tilhørende universitetsdistrikt, gjennom moduser som Domination, Own the Lot og velkjente Hall of Meat.

I tillegg nevnes også spillets flerspiller- og samarbeidsmodus: Skate 3 vil ifølge EA bli "den ultimate flerspilleren for skating". Det nevnes både utfordringer som krever lagarbeid, og ikke minst, konkurrering mot andre skatelag.

Skate 3 har slippdato 13. mai og kommer til både Playstation 3 og Xbox 360.

Les også: World of Warcraft med potensmåler

Les også: Anmeldelse: Dragon Age Origins: Awakening

Les også: Sam Fisher infiltrerer PS3?

Siste fra forsiden