World of Warcraft med potensmåler

World of Warcraft med potensmåler

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Blizzard annonserte 1. april at en ny feature var under utvikling for World of Warcraft. Equipment Potency EquivalencE Number, som tilfeldigvis danner forkortelsen EPEEN, skulle vise kvaliteten på spillernes utstyr i form av en måler over figurens hode.

Les også: Har rundet World of Warcraft

Når spilleren tilegnet seg bedre utstyr ville måleren vokse, og dermed gjøre det enkelt å sammenligne kvaliteten på eget og andres utstyr.

Ifølge worldofwarcraft.com skulle spillerne deles inn i grupper basert på hvor lang EPEEN de hadde, og kun ha anledning til å kommunisere med andre spillere i samme gruppe.

Egne solo-oppdrag skulle innføres for dårlig utrustede spillere som hadde vanskelig for å finne partnere, mens høytstående spillere ville få lengre ignorelister og kortere ventetid i køer. De aller hardeste spillerne skulle belønnes med en hane som kjæledyr i spillet.

Les også: Blir syk av World of Warcraft

(Kilde: Worldofwarcraft.com)

World of Warcraft: The Burning Crusade

Windows
Slippdato: 16. januar 2007
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen