Need for Speed: Most Wanted

Electronic Arts har gitt ut en video fra Need for Speed: Most Wanted, og den ser faktisk fryktelig lekker ut.

I Need for Speed: Most Wanted får du kjøre rundt i åpne bymiljøer hvor du ikke bare må konkurrere med andre fartsgale, men også unngå å bli anholdt av politiet. For å holde deg ett skritt foran motstanderne og politistyrkene kan du oppgradere bilene dine med nytt utstyr, og i tillegg kommer selvfølgelig spillet med en hel haug forskjellige biler du kan skaffe deg.

Etter hvert som du vinner billøp og lurer deg unna politiet får du bedre og bedre rykte blant dine likesinnede, samtidig som politiet selvfølgelig blir mindre og mindre begeistret for deg og bilen din. EA forteller at på det meste vil du kunne bli jaget av over et halvt dusin politibiler samtidig, noe som forhåpentligvis betyr at vi får massevis av heftige biljakter.

Den nylanserte videoen fra Need for Speed: Most Wanted begynner litt tregt, men etter hvert som garasjedørene åpnes og vi får se de fabelaktige landskapene, lyseffektene og bilene, blir det liten tvil om at Electronic Arts har investert store pengesummer i utseendet til spillet. Legg for eksempel merke til støvskyene på veien foran tunnelen og hvordan himmelen ser ut når kameraet kommer ut av samme tunnel.

Det fortelles ikke hvilken versjon av spillet denne videoen er hentet fra, men det mest sannsynlige er nok at det er versjonen til Xbox 360 det er snakk om. Det står forøvrig heller ikke at dette er "in-game", men teksten "work in progress" og videoens stil tyder på at dette er grafikk generert av spillmotoren.

Du kan laste den videoen ned direkte fra Gamer.no. Vær oppmerksom på at dette kun fungerer for lesere i Norge. Du finner den her:

Siste fra forsiden